brunnsborrning

Vilket företag ska du anlita för brunnsborrning i Örebro

Vilket företag ska du anlita för brunnsborrning i Örebro

editorial

När du ska anlägga en brunn är det viktigt att tänka på kvalitén av dricksvattnet. Kroppen består till största del av vatten och det är viktigt för oss människor att vi har tillgång till rent och friskt vatten. Det är därför extra viktigt att se till att god kvalité på dricksvattnet uppnås redan från början, så att ytterligare framtida investeringar i vattenreningssystemet och kostsamma ombyggnader kan undvikas i största möjligaste mån.

Problem som kan uppstå vid dåligt vattenkvalité

Om ditt vatten inte har god kvalitet kan det leda till hälsomässiga och/ eller tekniska problem längre fram. Bakterier, virus, bekämpningsmedel och tungmetaller kan innebära problem för hälsan. Vattnet kan även smaka dåligt och det kan bero på att vattnet är salt eller har höga halter av exempelvis järn eller organiska partiklar. Surt, salthaltigt och i övrigt aggressivt vatten kan påverka ledningsmaterial och olika installationer. Detta och de andra naturligt förekommande ämnen såsom järn, kalk osv kan under tiden orsaka utfällningar i ledningssystem, varmvattenberedare, disk- och tvättmaskiner, vilket blir onekligen kostsamt i längden.

brunnsborrning

Grattis till dig som bor i Örebro!

För dig som bor i Örebro finns det en möjlighet att anlita ett företag som erbjuder brunnsborrning till såväl privatpersoner som VVS-företag, kommuner och industriföretag. De har mångårig expertis och certifiering inom brunnsborrning och tillhandahåller tjänster för både brunnsborrning samt energiborrning, dessutom ingår det alltid en kostnadsfri fysiokalisk-kemisk vattenanalys. Förutom det, får du för samma pris ett borrbevis som visar att du höjt värdet på din fastighet. Företaget lämnar även kostnadsgaranti, vilket innebär att du inte betalar för mer än den överenskomna kostnaden. Du får naturligtvis alltid först en kostnadsfri offert och svar på dina eventuella frågor- allt för att säkerställa att du känner dig trygg samt förstår och vet exakt vad som ingår i din offert.

Välkommen att kontakta http://www.borrwik.se/ för din kostnadsfria offert!